dinsdag 15 januari 2013

Klaspop Bakker (deel 2)

Vandaag kreeg ik mijn nieuwe "OTTOBRE" in de bus (patronenboek voor kinderen) en wat bleek? Op één van de eerste blz stond een bakkersmuts! Probleem voor ...... zijn tenuutje was dus opgelost.
Achteraan stikte ik wel een gleuf met elastiek tussen.... onze ....... heeft een moeilijke platte kop! Ik vrolijkte alles op met flock-folie (de kleine restjes kwamen van pas)
Fier laat ik het geheel zien! ... een fles wijn doet dienst als paspop!


3 opmerkingen:

 1. Jules zal de kleuters weer verrassen! Ze zullen zich onmiddellijk helemaal kunnen inleven in het thema! Geweldig hoe je het allemaal doet Annemie. Je kleinkinderen mogen trots zijn op hun creatieve oma. :-)

  Groetjes,
  Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb jij al leuke themagebonden kleertjes voor Jules gemaakt. Zalig!
  Ik ben zelf peuterjuf en werk dus ook met Jules. Hij is een echt vriendje van de klas geworden.
  Sinds een 1,5 jaar naai ik nu ook. En deze zomer zou ik graag voor Jules ook kleertjes maken die thema gebonden zijn. Zou jij het zien zitten om eventueel je patroontjes te delen? Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Wat ben jij creatief zeg!Ik ben een peuterjuf en sinds 1,5 jaar naai ik ondertussen ook.
  Jules is een echt vriendje van de klas! En het zou super zijn moest ik hem ook kunnen themagebonden kunnen aankleden. Zou jij het zien zitten om je patroontjes te delen? Vooral de bakkersmuts en schortje, dirigentkledij en het gekleurde jasje zijn super! Ik wil je er gerust voor vergoeden!

  BeantwoordenVerwijderen